Favágás, fakivágás árak

Favágás, fakivágás árak

Szakembereink minden egyes megkeresés esetén ingyenes helyszíni szemle alkalmával felmérik az adott munkát, ahhoz, hogy pontos favágás, fakivágás árak nagyságát meg tudják határozni. Ön pontosan el tudja mondani, milyen feladatot szeretne kérni. Ennek megfelelően pár napon belül írásos árajánlatot küldünk. Az ár meghatározásánál több tényezőt is figyelembe veszünk

  • fa fajtája – keménysége, mászhatósága
  • fa mérete – törzs vastagsága, fa magassága, korona nagysága terebélyessége
  • egészségi állapota – egészséges, beteg, vagy teljesen korhadt, kiszáradt

Munkálatokat, azonban a fán kívül több külső tényező is meghatározza, hogy pontosan meg tudjuk mondani a favágás, fakivágás árak nagyságát

  • fa helye – hol található a fa, egy teljesen sík területen, ahova dönteni is lehet vagy egy meredek hegyoldalban, amit rendkívül nehéz megközelíteni.
  • fa elhelyezkedése, növekedése – ágak, gallyak be lógnak e bármilyen tetőre, garázs fölé, más fára. Az ágak, gallyak veszélyeztetik e a légkábelt.

Ezek felmérése után favágó szakemberük a legbiztonságosabb megoldást választja, annak érdekében, hogy a kivágásra ítélt fa eltűnjön, de semmi a környezetében található dolog ne sérüljön meg. Kiválló szakember a munkájára minden esetben garanciát vállal.

Hívjon bizalommal, bármilyen kérdésre készséggel válaszolunk: +36-20-260-4334

Keressen minket e-mailben: info@agdaralas.hu

Favágási technikák közöl több lehetőség is van a tarsolyunkban, hogy az Ön igényeinek megfelelően tudjuk elvégezni a munkát.Lehetőség van hagyományos döntési technikával történő favágásra, általában ennek legkedvezőbb az ára. Továbbá alpin technikás favágással is tudunk fát vágni, mikor szakemberünk speciális öltözékben, maximális biztonságban mászik fel az adott fára és onnan gallyazza le az ágakat, illetve darabolja fel a törzset. Cégünk rendelkezik emelőkosaras autóval is, amellyel nemcsak  fát tudunk kivágni, de igény szerint lombkorona alakítást is tudunk végezni. Bejutáshoz, munka területhez történő odajutáshoz szükséges több hely, de szintén a előírásoknak megfelelően, biztonsági előírásokat betartva végezzük a munkálatokat.

Favágás, fakivágás aprítással

Sok embernek problémát jelent a fa összevágása, a keletkezett ág és gally kupac eltüntetése. Megbeszélés alapján a kivágott fa törzsét összedaraboljuk, felkuglizzuk, egy adott helyre deponáljuk.

Igény esetén levágott ágakat, gallyakat ledaráljuk, zöldhulladékot a kertben szétterítjük  talajtakarás céljából. Másik lehetőség, a komposztálás, amit saját láda segítségével, minimális energiabefektetéssel bárki meg tud csinálni. Mindössze a komposztálás szabályait kell betartani. Amennyiben nincs rá lehetőség, hogy helyben komposztáljanak, akkor is van megoldás. Faaprítékot zöldhulladék lerakóba szállítjuk.

Favágás Pest megye területén

Elsősorban Szentendre környékén, Pest megye területén dolgozunk. Amennyiben cégünket választja, mindent elkövetünk, hogy elégedettsége 100%-os legyen és legközelebb is minket válasszon vagy ajánljon minket, barátainak, rokonainak, szomszédainak.