Ágdarálás Szentendre


Ágdarálás során a darálógépek nagy mennyiségű ágak aprítására alkalmasak, melyek favágások, bokorirtások, területtisztítások során keletkeztek. A gépek teljesítménye 30-35m3/óra, mely függ a levágott ágak fajtájától.Igény esetén a zöldhulladékot elszállítjuk.

Ágdarálás árak

1m3 zöldhulladék ledarlásának ára, lerakódíjjal, darálék elszállításával együtt 1800Ft/ m3 +áfa (30m3-től)

ágdarálásGallydarálás kapcsán legfontosabb a megfelelő kupacba rendezés, szálirányba pakolás, ami meggyorsítja a munkát, hiszen így lehet folyamatosan etetni a gépet, és nem megy el felesleges idő az ágak géphez történő mobilizálására vagy a gallyak szétcincálására. Darálóinkkal akár 30 cm vastag fát is össze lehet darálni. Bár sokszor az ilyen vastagságú törzset tüzelőanyagként téli fűtéshez, nyári bográcsozáshoz félreteszik. Az apríték saját kertben környezetbarát módon újrahasznosítható, tökéletes komposzt, kiváló talajtakaró.

 

Hívjon bizalommal: 20-260-4334

Info@agdaralas.hu

Komposztálás folyamatát nagyon sok tényező befolyásolja.

    • darálék szemcsemérete, gépeink G30 as (0-30 mm közötti) aprítékot csinálnak, amely tökéletes komposztálásra
    • darált zöldhulladék fajtája, összetétele, C/N arány 
    • nedvességtartalom, folyamatosan locsolni kell, hogy a folyamatok gyorsabbak legyenek
    • a kupacot sűrűn kell forgatni, levegőztetni

Komposztálás után visszajuttatott humuszanyag javítja a talaj szerkezetét, víz és hő-háztartását, védi az eróziótól. Komposztált anyag hatása tovább tart mint a szerves trágya hatása. 

Zöldhulladék elszállítás Szentendre

Amennyiben nem tudják a keletkezett aprítékot felhasználni, abban az esetben igény szerint elszállítjuk, környezetbarát zöldhulladék lerakóba leadjuk, ahol megfelelő módon feldolgozzák a szakemberek.

Ágdarálás Pest megye területén, Szentendre környékén

Ág aprítása során három géptípust is használunk, mindig az adott helyszínnek megfelelő géppel készülünk.

erdészeti daráló gépErdészeti darálógép, mellyel a friss vágásokat tudjuk hatékonyan aprítani, akár 30cm vastagságig. Ez egy Bandit 150XP  típusú munkagép. Mely közúti forgalomban vontatmányként közlekedik. 

komposztdaráló gép

Komposztdaráló gép, mely legalkalmasabb a régebben levágott száraz, már rothadásnak indult ágak, gallyak, lágyszárú növények, kisebb gyökerek, földdel szennyezett növényzet aprítására. Ezt a komposztáló gépünket munkagéppel szoktuk etetni, mivel a rothadásnak indult, vagy esetlegesen földdel szennyezett anyaggal állunk szemben, akkor sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudjuk végezni a kupac eltüntetését

Lánctalpas daráló gépet abban az esetben használjuk, ha nehezebben megközelíthető területtel állunk szemben.lánctalpas ágdaráló Ez egy Först XR8 típusú munkagép. Legalkalmasabb géptípusunk, ha a területre szűk kapun kell bejutni, vagy terepviszonyok miatt, csak egy lánctalpas géppel lehet megközelíteni a darálandó kupacot.