Kertépítés

Kertépítés  jelentősége

A kertépítés a megfelelő környezet kialakításánál kezdődik. Kertépítés munkálatokat vállalunk Szentendre és környékén illetve Pest megyében. Kertépítés árak meghatározásánál előzetes helyszíni szemle alapján megbeszéljük a lehetőségeket, ötleteket. Ezek alapján határozzuk meg a kertépítés árakat. 

Cégünk különböző típusú munkagépeivel vállal földplanírozást, síkolást, egyengetést, mellyel előkészítjük a kertépítést, vagy akár a térburkolat lerakását.

Igény szerint kertjébe támfalat építünk, ahol különböző megoldásokat használunk. Készítünk támfalakat

    • gabionból, mely egy fémketrecbe hordott kövek halmaza, külnböző megjelenési formákban, hiszen a fém ketrec nagysága és a kövek nagysága, színe is eltérő lehet
    • zsalukőből, ami egy speciális betonelem, olyan zsaluzási forma, ami nem igényel nagy zsalutáblákat,
    • akácfaoszlopból, mely egy kemény, strapabíró megoldás támfalak készítéséhez
    • vasúti talpfából, melyből nemcsak támfalat, de lépcsőt is tudunk készíteni
    • növénytámfalelemből, melynek a segítségével színesebbé, virágosabbá tudjuk varázsolni a kertet, ugyanis ez elemek, kisebb növényekkel beültethetőek

Mindig a megrendelő igényeinek, a ház stílusának legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk. Szükség esetén kerítést építünk, szegélykövet rakunk le, viacolor burkolatot készítünk a megfelelő terepviszonyok kialakítása miatt.

Vállaljuk öntözőrendszerek telepítést garanciával, csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel a beépítés során. Kertjében minden területet 100%-osan lefedünk. Öntözőrendszerekhez, igény szerint ciszternaépítést is elvégezzük, hogy minél természetesebb vízforrással történjen a növényzet locsolása. Ez nemcsak egy környezetbarát megoldás, de hosszútávon sokkal költséghatékonyabb. Öntözőrendszer teljes kiépítését követően a kert elhelyezkedésének, napsütéses órák számának megfelelően növényzet beültetést is elvégezzük, melyek kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk a harmóniára, de mindig szem előtt tartjuk a talaj állagát, tápanyag tartalmát, savas lúgos közegét, erről a megrendelőt tájékoztatjuk. Igény szerint akár talajjavítást is végzünk, hiszen így a növényzet is könnyebben gyökeret ereszt, gyorsabban, szebb képet mutat a kert.  Füvesítést szórt fűmaggal, gyeptégla lefektetéssel tudjuk megoldani. Ahhoz, hogy a kert hosszútávon ragyogó és szép legyen elengedhetetlen a megfelelő növényápolás. Ehhez mindig szaktanácsot adunk, mikor mit hogyan kell elvégezni. Igény szerint kertjét fenntartjuk, megfelelő rendszerességgel rendezzük, ellenőrizzük.

https://www.facebook.com/barkacsgazdabolt

Általunk elvégzett munkára mindig garanciát vállalunk, hiszen csak a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk és a leggyönyörűbb növényzetet ültetjük el. Továbbiak során igény szerint kertjét rendben tartjuk, öntözőrendszerét téliesítjük, tavasszal üzembe helyezzük.

https://agdaralas.hu/galeria/

Hívjon bizalommal: 20-260-4334