Kertépítés

Kertépítés  profikkal megfizethető áron!

Kertépítés Szentendre és környékén 

tereprendezés, gépi földmunkaA kertépítés a megfelelő környezet kialakításánál kezdődik. Kertépítés munkálatokat vállalunk Szentendre és környékén illetve Pest megyében. Kertépítés árak meghatározásánál előzetes helyszíni szemle alapján megbeszéljük a lehetőségeket, ötleteket. Ezek alapján határozzuk meg a kertépítés árakat. 

Cégünk  vállal földplanírozást, síkolást, egyengetést, mellyel előkészítjük a kertépítést, vagy akár a térburkolat lerakását.

Hívjon bizalommal: 20/260-4334

info@agdaralas.hu

Támfalépítés

Igény szerint kertjébe támfalat építünk, ahol különböző megoldásokat használunk. Készítünk támfalakat

    • gabionból, gabion támfalmely egy fémketrecbe hordott kövek halmaza, különböző megjelenési formákban, hiszen a fém ketrec nagysága és a kövek nagysága, színe is eltérő lehet
    • zsalukőből, ami egy speciális betonelem, olyan zsaluzási forma, ami nem igényel nagy zsalutáblákat,
    • akácfaoszlopból, mely egy kemény, strapabíró megoldás támfalak készítéséhez
    • kertfenntartás, kertépítésvasúti talpfából, melyből nemcsak támfalat, de lépcsőt is tudunk készíteni
    • növénytámfalelemből, melynek a segítségével színesebbé, virágosabbá tudjuk varázsolni a kertet, ugyanis ez elemek, kisebb növényekkel beültethetőek

Mindig a megrendelő igényeinek, a ház stílusának legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk. Szükség esetén kerítést építünk, szegélykövet rakunk le, viacolor burkolatot készítünk a megfelelő terepviszonyok kialakítása miatt.

Vállaljuk öntözőrendszerek telepítést garanciával, csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel a beépítés során. Kertjében minden területet 100%-osan lefedünk. Öntözőrendszerekhez, igény szerint ciszternaépítést is elvégezzük, hogy minél természetesebb vízforrással történjen a növényzet locsolása. Ez nemcsak egy környezetbarát megoldás, de hosszútávon sokkal költséghatékonyabb. Öntözőrendszer teljes kiépítését követően a kert elhelyezkedésének, napsütéses órák számának megfelelően növényzet beültetést is elvégezzük.

Növények kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk a harmóniára, de mindig szem előtt tartjuk a talaj állagát, tápanyag tartalmát, savas lúgos közegét, erről a megrendelőt tájékoztatjuk. Igény szerint akár talajjavítást is végzünk, hiszen így a növényzet is könnyebben gyökeret ereszt, gyorsabban, szebb képet mutat a kert.

kertépítés Füvesítést szórt fűmaggal, gyeptégla lefektetéssel tudjuk megoldani. Ahhoz, hogy a kert hosszútávon ragyogó és szép legyen elengedhetetlen a megfelelő növényápolás. Ehhez mindig szaktanácsot adunk, mikor mit hogyan kell elvégezni. Igény szerint kertjét fenntartjuk, megfelelő rendszerességgel rendezzük, ellenőrizzük.

 

Kertépítés árak 

Ingyenes helyszíni szemlét követően, pár napon belül részletes tervet és munkafázisoknak megfelelően írásos árajánlatot küldünk. Általunk elvégzett munkára mindig garanciát vállalunk, hiszen csak a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk és a leggyönyörűbb növényzetet ültetjük el. Továbbiak

tereprendezéssorán igény szerint kertjét rendben tartjuk, öntözőrendszerét téliesítjük, tavasszal üzembe helyezzük. 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.