Tereprendezés

Tereprendezés bármilyen terepviszonyok között
Akár lejtős terepen is tudunk szép igényes munkát végezni, mivel kiváló gépparkkal rendelkezünk. Tereprendezési munkálatok során lánctalpas munkagépek segítségével bármilyen meredek területre be tudunk jutni, tudunk dolgozni, valamint a kézi szerszámaik is első osztályú, nagy teljesítményűek gépek. Cégünk nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik.Elsősorban tereprendezést Szentendre és környékén, valamint Pest megyében végzünk
Cégünk vállalja elhanyagolt telkek rendbetételét, tereprendezést

ágdarálás a komposztáláshozTereprendezés alapja, hogy a telken estlegesen található régi kis épületek, sufnik fészerek bontását, betonalapjának feltörését, kiszedését, ezen sitt, törmelék, hulladék lerakóba történő elszállítását. 

A területen található veszélyessé vált fák kivágását különböző döntési technikával (klasszikus favágás, alpin technikás favágás, emelőkosaras favágás) Feleslegessé vált bokrok, cserjék kiirtását. A kivágott fák illetve bokrok irtása során keletkezett zöldhulladékot bedaráljuk, a darálékot zöldhulladék lerakóba elszállítjuk vagy az adott területen megállapodás értelmében szétterítjük, amely így a gyomokat elfolytja. Ennek köszönhetően a kitisztított terület hosszú távon vegyszermentesen is gyomtalan marad, könnyen karban tartható lesz. Maradék aljnövényzet magasságának megfelelően kaszálást vagy szárzúzást, mulcsozást alkalmazunk. Igény szerint gyomirtózását garanciával, hiszen csak a legkiválóbb minőségű gyomirtó szereket használjuk a munkánk során. Nagyon fontos a gyommentesítés adott időszakonkénti ismétlése, Mikor már kezd sarjadni a friss gaz, hajtás, abban az időszakban érdemes az újbóli vegyszeres kezelést elvégezni. Az általunk használt gyomírtószerek, kizárólag a növényzet szárán, levélen keresztül szívódik fel, így csak a lepermetezett növények pusztulnak ki, a föld nem károsodik és nem keveredik vegyszerrel sem. Ezt a folymatot szintén szívesen megcsinálunk.tereprendezés, gépi földmunka

Tereprendezési munkálatokkal, az adott területet akár építési területté készítjük el. Megfelelő nagyságú munkagép kiválasztását követően a földet planírozzuk, síkoljuk. Az esetlegesen felesleges termőföldet lerakóba elszállítjuk vagy akár töltőfölddel feltöltjük az üresen maradt egyenletlen részeket. Amennyiben a területen bontást is végzünk, természetesen a keletkezett törmeléket elvisszük. Amennyiben veszélyes anyagot találunk (például palatető), akkor az előírásoknak megfelelően járunk el.

tereprendezésMunkánkra, tereprendezés pontosságára minden esetben garanciát vállalunk, hiszen a legkiválóbb szakemberekkel, tökéletes gépparkkal minden helyzetre fel vagyunk készülve. 

Ingyenes helyszíni szemle során, mikor is megbeszéljük a lehetséges megoldásokat, pár napon belül írásos árajánlatot küldünk a tereprendezésre, területtisztításra. 

https://agdaralas.hu/galeria/

https://www.facebook.com/oregfuresz