Munkagépek

Munkagépek

Cégünk nagy széles gépparkkal rendelkezik: Komposztdaráló gépek, Ágdaráló; Ágaprító gép, Forgó-Kotró; Homlokrakodó munkagépek, Minidömper, Padkahenger, Lánctalpas ágaprító gép, Tuskómaró.

Mindegyik munkagép más munkálatoknál hatékony, mindegyiknek más az előnye, de legtöbbször ezek a munkagépek együtt a leghatékonyabbak. Általában Szentendre és környékén, illetve Pest megyében vállalunk megbízásokat.

Géppark bemutatása

Komposztdaráló gép komposztdaráló gép
Nagy teljesítményű komposztdaráló munkagép, melyet elsősorban csipegetőgéppel etetünk. Alkalmas már régebben levágott száraz, már rothadásnak indult ágak, gallyak, lágyszárú növények,
kisebb gyökerek, földdel szennyezett növényzet aprítására.
Daráléka remekül felhasználható komposztként, mert a munkagép kalapácsos technológiájának megfelelően, a növényzet rostszerkezete jobban szétverődik, így gyorsabb a komposztálási
folyamat. A gép teljesítménye óránként 30-35m3.


Erdészeti ágdaráló, ágaprítóerdészeti ágdaráló, ágaprító
Erdészeti használatra kifejlesztett késes aprítékoló munkagép. Nagy teljesítményének köszönhetően, 30 cm vastagságig darál.
Daráléka egyenletes, így kiválóan alkalmas talajtakaróként, vagy szárítás után tüzelőnek.
A munkagép kézi illetve gépi etetéssel is működtethető. Óránként 30-35 m3 zöldhulladék darálását is el lehet vele végezni.


Forgó-Kotró munkagép forgó-Kotró munkagép
2,8 tonnás forgó-kotró munkagép, széles gumilánctalpnak köszönhetően a kicsi talajnyomás miatt, akár füves területen károkozás nélkül is használható.
Ásási mélysége 2,8m.
A munkagéphez törőfej és többféle kanál nagyság is tartozik(40, 60, 100), melyeknek köszönhetően leghatékonyabban tudjuk elvégezni az adott munkafolyamatot.


Homlokrakodó munkagép homlokrakodó munkagép
3 tonnás magasemelésű homlokrakodó gépünk, nagyban megkönnyíti a földmozgatást.
Kanala 0,75 m3, így hatékonysága igen magas.
Ez a munkagépünk betonkeverő adapterrel is rendelkezik, mely felgyorsítja a betonozási folyamatot, így költséghatékony, akár 3-4 ember munkáját is kiváltja.


Minidömper minidömper
Nehezen hozzáférhető helyeken történő nagy súlyú anyagok mobilizálásra alkalmas motoros talicska,
melynek puttonynagysága 0,3 m3, teherbírása 350 kg.


Padkahenger 
750 kg os vibrós padkahengerünk különböző anyagok tömörítésére szolgál,
palást szélessége 60 cm.


Först XR8 as típusú lánctalpas ágaprító gép
A lánctalpas kialakításnak megfelelően bármilyen terepviszonyok között képes dolgozni, így a megközelíthetetlennek vélt ágkupacok is könnyen, költséghatékonyan gyorsan ledarálhatók, hiszen nem szükséges plussz óradíjat fizetni az ágak más helyszínre történő kihordására, mivel a gép megy be az írtandó meredek szakaszokra. lánctalpas ágaprító gépEz a típusú darálógépünk 23 cm vastag ágat is képes ledarálni, óránként 20-25 m3 gallyat tudunk vele feldolgozni. Aprítéka egyenletes nagyságú, G30-as minőségű, tökéletes talajtakaró, kiváló komposztálásra, vagy tüzelésre.


Tuskómaró
tuskómaróAkár 80-90 cm átmérőjű tuskót is ki tudunk marni. Tuskómaró gépünkkel kis helyen, akár 80 cm-es helyen is beférünk. A tuskót a terepszint alá 20-30 cm-rel lecsiszoljuk, amiből forgács és föld keverék keletkezik, így a lecsiszolt tönk helyére ültethetünk, fűvesíthetünk. Nem keletkezik hulladék, amit el kell szállítani. Nagy előnye a munkagépes kiásással szemben, hogy nem bántja a földben futó csöveket, vezetékeket.

 

Árak

Hívjon bizalommal, ingyenes helyszíni szemle után írásos árajánlatot küldünk Telefonszám: 20/260-43-34