Favágás

Favágás árak meghatározása személyesen történik, favágás Pest megyében  és Szentendre környékén ingyenes helyszíni szemle alapján

Hívjon bizalommal: 20-260-4334

Favágás mellett, igény esetén zöldhulladék elszállítás, ágdarálás munkálatokat is vállalunk

Cégünk garanciát vállal az általa végzett munkára.Favágás előtt ingyenes helyszíni szemle során felmérjük a kivágandó fa állapotát, elhelyezkedését, környezetében található veszélyforrásokat (épület közelsége, lombkoronába benyúló vezeték, egy másik közeli fa) és ezek ismeretében választjuk a helyzetnek megfelelő legbiztonságosabb megoldást.A favágás ár ezek ismeretében határozhatóak meg.

Favágás munkákra mindig garanciát vállalunk, hogy a fa környezetében található épület, kerítés, légkábel nem sérül a vágás során. Favágás Pest megye területén, Szentendre és környékén.

Tuskómarás

Favágás Többféle technikával dolgozunk

  • favágás, tuskómarásHagyományos döntési technika

A favágás azon esetében alkalmazzuk, ha megfelelő helye a fának elterülni, nem veszélyezteti sem házat, épületet, kerítést, semmit. Általában nagyobb területtisztítás során szoktuk alkalmazni, de így is kellő körültekintéssel, alapossággal felmérve a területet. Ez a legköltséghatékonyabb megoldása a favágásnak

  • Alpin technikás technikás favágás

Ezt a módszer akkor választjuk, ha például lombkorona vágást, vagy akár teljes favágást végzünk. Abban az esetben tudunk emellett a technika mellett dönteni, ha a fa egészséges, mászható, (mint például egy fenyőfa) nem áll fenn a korhadt rothad ágak letörésének veszélye. Speciális felszerelésben, speciális szerszámokkal egy alpintechnikás favágással foglalkozó képesítéssel rendelkező kolléga biztonsági előírásokat betartva mászik a fára és onnan engedi le a levágott ágakat. Fontos kritérium még, h legyen annyi hely a kivágandó fa mellett, h az ágakat le tudja engedni.

  • Emelőkosaras technika

Olyan extrémnek mondható körülményeknél használjuk, ha nem mászható a fa, mert már korhadt. vagy nincs megfelelő hely a levágott ágak leengedéséhez. Emelőkosaras autónk 26 méter magasra tud kiemelkedni, bármilyen kerítés fölött be tud nyúlni. Önjáró lánctalpas kialakításnak köszönhetően szűk helyeken is befér. Kicsi a talajnyomása, így a gyepben sem tesz kárt.

Cégünk nemcsak favágást, hanem koronametszést, alakító metszést, faápolást is vállal. Faápolás során mindig csak a legkiválóbb minőségű faápoló gélt használjuk, a fa egészségének megőrzése érdekében.

Továbbá vállalunk általunk vagy már korábban kivágott fa, fák tuskóinak kiszedését, akár szűk helyen is, mivel munkagépeink, tuskómaró gépünk extrém pici helyen is beférnek. Kiszedést követően ezen gyökérzet elszállítását is meg tudjuk oldani.

favágás darálék elszállításFavágások, fametszések során keletkezett zöldhulladékát ledaráljuk, darálékot lerakóba szállítjuk, vagy igényeknek megfelelően kupacba daráljuk vagy a kertben szétterítjük talajtakarás, talajjavítás céljából.