Emelőkosaras fakivágás

Favágás, fakivágás

Favágás, fakivágás napjainkban több módszerrel is megoldható, természetesen mindig az adott fa tulajdonságai és a helyszín határozza meg a választható lehetőséget. Emelőkosaras fakivágás, alpin technikás fakivágás és hagyományos döntési technikás favágás között tudnak szakembereink válogatni. Emelőkosaras favágás az egyik legbiztonságosabb fakivágási módszer megfizethető áron

Fakivágás kosaras autóval

Ez egy rendkívül biztonságos, hatékony módszer. Kosaras autó segítségével bármilyen fajtájú fa könnyedén kivágható. Nagy előnyének tekinthető, hogy akár beteg, korhadt, kiszáradt fa esetén is biztonsággal gallyazható a fa, nem kerül veszélybe a favágó szakember. Koronametszést, alakító metszést is kosaras autó segítségével szoktuk elvégezni. Sokkal könnyebben, szebbé varázsolható a fa. Illetve a kiszáradt ágak is könnyen eltávolíthatóak, melyeket fagéllel lekezelünk, hogy óvjuk a növényt a továbbiakban. Levágott ágakat, gallyakat igény esetén elszállítjuk illetve élhetnek az ágdarálás szolgáltatásunkkal is.

Bármilyen kérdés esetén hívjon bizalommal: 20-20-4334

Emelőkosaras fakivágás árak

Minden egyes munkálat előtt egy ingyenes helyszíni szemle alkalmával felmérjük a munkát, a pontos feladatot meghatározzuk.Minidig garanciát vállalunk a munka elvégzésére, számunkra legfontosabb, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek. Ára meghatározásánál, lényeges, hogy mekkora területen van a kivágandó, visszavágandó fa körül. Fontos, hogy a levágott ágakat, gallyakat kötél segítségével vagy egyszerűen csak ledobva lejutassuk, de közben semmi ne sérüljön meg.

Kosaras favágás

Jelenleg gépparkunkban megtalálható egy 11,5 méterre kinyúló daru. Ezen  kosarasautó segítségével könnyedén kivágunk egy több, mint 3 emelet magas fát is. Talapzata lánctalpas, ami kisebb nyomásfelületet biztosít a talajnak, így nem roncsolja a füvet, illetve a földet, ahol haladnia kell. 1 méter széles helyen befér, így jóformán bármilyen szűk bejárón be tudjuk juttatni a gépet. Összecsukva 2 méter magas, ennek a magasságnak köszönhetően akár egy nyitott garázson át tud menni a daru. Természetesen a védőfelszerelés itt is elengedhetetlen a szakszerű munkához. Szakembereink számára elsődleges a biztonság, mellyel saját magukat is, illetve a környezetüket is biztonságban tudhatják.

Emelőkosaras autó

Emelőkosaras autó segítségével nemcsak favágásokat, visszavágásokat, alakító metszéseket szoktunk elvégezni. Igény esetén akár kisebb ház körüli munkálatokra is lehet használni. Könnyű, gyors megoldás például egy ereszcsatorna kitisztítására, elmozdult cserép visszahelyezésére, emeletes családi háznál a tetőgerenda festésére.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.